DP:n tuotevalikoimaan kuuluu tuotteita erikoismaalauksista silkkipainantaan. Galleriasta löydät DP:n vuosien varrella tekemien töiden kuvia.

 

Kypärät:

Kypärämaalaus voidaan toteuttaa lähes kaikkiin kuviteltavissa oleviin kypärämalleihin joiden materiaali ei ole heppoista muovia kuten halvemmissa "mopo" kypärissä, vaan lasikuitu/kevlar yms. ainetta. Maalaus voidaan toteuttaa luonnollisesti myös jääkiekkomaskeihin, laskettelukypäriin, pyöräilykypäriin yms. Kypärä viimeistellään parilla 2K-akryylilakka kerroksella (kiiltävä / matta). Mikäli olette hankkimassa uutta kypärää jonka tulette maalauttamaan, suosittelemme parempaan lopputulokseen päästäksemme yksiväristä, mieluiten valkoista kypärää.Galleria


Hinnasto(ei sisällä kypärää):
Maalauksen hinta määräytyy käytetyn ajan mukaan ja jokainen työ on tietysti oma yksilönsä joten hinta katsotaan tapauskohtaisesti. Perus kustannus maalaukselle on n. 320€ + Alv 22% Erikseen toimitus yms. kulut.

Mitä työläämpi aihe, sitä arvokkaampi se on toteuttaa. Kysy rohkeasti tarjous tai esittele ideasi vaikka yhteystiedoissa olevan kaavakkeen kautta tai laita sähköpostia.

 

Matkapuhelimet:

"Kännykkä" maalaukset voidaan toteuttaa lähes joka merkkiin. Yritykset ovat huomanneet, että yrityskuvan luomisessa/täydentämisessä erilaisilla yksilöllisillä maalauksilla on saatu näyttäviä tuloksia esim: mainonnassa, liikelahjoissa, yms. Kun maalausta jatketaan puhelimen akkupuolelle saadaan paljon tilaa, jonne voidaan toteuttaa tarkempia ja runsaampia kuva-aiheita.
Nykypäivänä vain itse puhelin meinaa olla edullisempi kuin sen yksilöinti.

Hinnasto(ei sisällä kuorta):
Kysy tarjous

 

Suuret pinnat:

Erikoismaalaus ei rajoitu kypärän kokoisiin objekteihin, vaan maalaus voidaan toteuttaa jopa kuorma-auton kokoisiin pintoihin saakka. Peräkärryjen kuomut, koneet ja laitteet, sekä henkilö- ja pakettiautot soveltuvat myöskin hyvin maalattaviksi pinnoiksi. Tiedättehän, että näyttävästi maalattu kulkuneuvo on varmasti huomiota herättävä mainos yritykselle!Galleria

Hinnasto:
Sovitaan tapauskohtaisesti

 

Muut maalaukset:

Erikoismaalaus voidaan toteuttaa myös mitä mielikuvituksellisimpiin pintoihin. Erilaiset lahjatuotteet kuten taskumatit, sukelluspullot, taulut yms. saadaan yksilöllisemmiksi erikoismaalauksen avulla. Unohtaa ei myöskään saa moottoripyörien ja moottorikelkkojen, sekä kilpa-autojen maalauksia.

Hinnasto:
Sovitaan tapauskohtaisesti

 

Graafinen suunnittelu:

DP:n toimenkuvaan kuuluu olennaisena osana myös graafinen suunnittelu. Toteutamme asiakkaiden toiveiden mukaan mainokset, esitteet, käyntikortit yms. Myös team- ja mainoslehtien teko onnistuu DP:n laadukkaiden ohjelmistojen avulla.


Hinnasto:
Sovitaan tapauskohtaisesti

 

Tarratyöt:

DP:n tarraleikkurilla pystytään valmistamaan tarroja aina irtokirjaimista näyteikkunoiden ja kuorma-autojen konttien kokoisiin pintoihin saakka. Käyttämme laadukkaimpia teippimateriaaleja kohteen/työn vaatimusten mukaan. Ikkunatummennuksiin käytämme laadukkaita, 3M panther kalvoja. Mikäli yrityksenne ajoneuvot/näyteikkunet kaipaavat näkyvyyttä, ottakaa rohkeasti yhteyttä!

Tarratöissä pystymme palvelemaan myös 4-väri suurkuvatulostusten, tarrojen, banderollien jne. saralla yhteistyössä Finnwilla Oy:n kanssa.

Finnwilla Oy

Hinnasto:
Sovittava tapauskohtaisesti

Copyright 2001 Decorpaint Design
Made by Nicotine